Praten over de planeet?

Heb jij zin of behoefte aan een goed gesprek over het klimaat, veranderend weer of gerelateerde onderwerpen? 🌍 Wil je stilstaan bij wat deze thema’s met jou doen? En hoe je positieve stappen kunt zetten? Kom dan aankomende zaterdag 7 augustus 2021 tussen 16.00 en 21.00 naar De Groene Kliniek 🌱. Daar kun je met mij in gesprek over wat thema’s als duurzaamheid en klimaatverandering voor jou betekenen. In het gesprek bied ik je handvatten om positieve stappen te zetten.

Rond blijven lopen met zorgen is zonde.

Ongeveer driekwart van alle mensen in Nederland loopt rond met zorgen over het klimaat en gerelateerde onderwerpen. Bij veruit de meeste mensen leidt dit niet direct tot problemen die op de voorgrond staan of zichtbaar zijn. Toch is het zonde om met deze zorgen rond te blijven lopen. Je kunt meer dan je denkt en jouw impact is waardevol. Nieuwsgierig geworden? Dan zie ik je graag aankomende zaterdag!

Waar en wanneer

De Groene Kliniek staat een aantal dagen in het Victoriepark in Alkmaar. Het maakt onderdeel uit van Yes in my Backyard, het festivalhart en mini-festival van Theaterfestival De Karavaan.

Zaterdag 7 augustus kun je voor een gesprek terecht bij mij (Bram Hulsenboom 🕺🌱 Sociaal- en Klimaatpsycholoog bij Mens en Klimaat) of Ruud Sweering (Klimaatcoach bij Klimaatgesprekken).

Uiteraard houden we ons aan de geldende coronaregels.

Klimaatpsychologie

De Groene Kliniek werkt samen met klimaatpsychologen. Een klimaatpsycholoog is iemand die de psychologische processen (gevoelens, gedachten en gedrag) die een rol spelen bij het omgaan met de klimaatverandering doorgrondt. Een klimaatpsycholoog kan zich bezighouden met de meer ‘klinische’ kant (psychische problemen behandelen) of meer met de gedragsondersteunende kant (positieve gedragsverandering).

Meer informatie over klimaatpsychologie vind je op klimaatpsychologie.com

Je wilt...

Logo Mens en Klimaat
Meer weten over de werkwijze van Mens en Klimaat
Kom in actie
Aan de slag voor een positieve impact